divendres, 6 de juliol del 2012

Necesitem cantaires

En primer lloc aprofitan aquest espai os vull desitjar que paseu un bon estiu a tots i totes, aquest any a sigut una mica dur per a tots els companys que formen part d'aquesta Coral, ja que per unes o altres raons han agut de marxar i deixar de venir.

Es per aquest motiu que també vull aprofitar l'ocasió per a recordar a tots aquells de vosaltres que ancara no os heu decidit a venir a formar part del cor de cantaires, que ho podeu fer a partir del proper Setembre en que tornarem a obrir les portes.

Per a la temporada vinent tenim molt bones espectatives, ja que tindrem una gran col.laboració amb el Casal dels Infants perque alguns del joves participaran en un taller de percusió, on tindran la olportunitat de apendre a tocar intruments de percusió i a tenir coneixements del llenguatge musical.

Jo os convido a que vingueu a participa a la S.C. L'AVI on os trobareu molt a gust cantan i gaudin de unes bones amistats, ja sabeu que per a venir a catar no os fa falta saber de música si mes no tenir ganas de cantar, el nostre Mestre ja os ensenyarà el que correspongui a les nostres necesitats.

Os espero a totes i a tots al Setembre al C/. Carretes, 29-baixos.
Aquí teniu també la nostra adreça electrónica :societatcoralavi@gmail.com

Salut a tots.

President, ANTONI FEIXA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada